O nama

Pratimo i usvajamo nova rešenja iz oblasti komunikacija i informacionih tehnologija i stalno usavršavamo naše proizvode. Ukoliko mislite da ima prostora za saradnju, spremni smo da vam prezentujemo naše projekte, mogućnosti i ideje.

PROFIT SOFT d.o.o. Beograd, preduzeće specijalizovano za izradu poslovnih informacionih sistema, osnovano je 2003. godine. Sedište kompanije je u Beogradu, a poslovno angažovanje i delatnost pokriva više gradova na teritoriji Republike Srbije.

Primenom savremenih tehničkih rešenja i softverskih alata, uz bogato iskustvo u realizaciji projekata iz oblasti informacionih tehnologija, razvili smo sopstveni proizvod čijom se upotrebom stiču uslovi za uspešno upravljanje poslovnim procesima i resursima preduzeća – Profit Soft poslovni sistem.

To je savremen, funkcionalan i modularan proizvod projektovan po savremenim ERP standardima, čija modularnost omogućava lako prilagođavanje različitim delatnostima i specifičnim potrebama korisnika.

Pratimo i usvajamo nova rešenja iz oblasti komunikacija i informacionih tehnologija i stalno usavršavamo naše proizvode. Primena novih tehnologija je naš izazov, a na zadovoljstvo naših korisnika pravovremeno ih ugrađujemo i prilagođavamo zahtevima i potrebama savremenog poslovanja.

Još jedan osnov na kome gradimo poverenje naših klijenata je i pružanje kvalitetnih usluga podrške i održavanja, kroz instaliranje i održavanje softvera, isporuku i održavanje hardvera, servis, sistemsku podršku, kao i odlazak kod korisnika.

Čvrsto sledimo sopstvenu viziju, razvijamo i stvaramo rešenja koja čine da naša kompanija raste. Ukoliko mislite da ima prostora za poslovnu saradnju, spremni smo da vam prezentujemo naše projekte, mogućnosti i ideje.