Profit Soft poslovni program

Profit Soft poslovni program je namenjen pravnim licima koja se bave proizvodnjom i prometom roba i usluga na domaćem tržištu, preduzećima koja se bave uvozom i izvozom, kao i pružanjem knjigovodstvenih usluga.

Ključni poslovni procesi – nabavka, prodaja, proizvodnja, magacinsko poslovanje, servis, zarade i finansije realizovani su kroz više aplikativnih modula radi maksimalnog prilagođenja konkretnim potrebama korisnika i specifičnostima pojedinih radnih mesta u okviru preduzeća.

Dudogodišnjim proučavanjem poslovnih potreba razvili smo funkcionalan proizvod koji, kroz više modula integrisanih u jedinstven sistem, obezbeđuje upravljanje ključnim poslovnim procesima i resursima preduzeća:


VeleprodajaVeleprodaja

MaloprodajaMaloprodaja

ProizvodnjaProizvodnja

KomisionKomision

KonsignacijaKonsignacija

Osnovna sredstvaOsnovna sredstva

Obračun zaradaObračun zarada

KamateKamate


Bogat skup izveštaja iz izvorne dokumentacije ili iz glavne knjige omogućavaju kvalitetno praćenje i planiranje poslovnih aktivnosti i potpuno zadovoljenje zakonskih obaveza.

Sistem je koncipiran tako da se unosi samo dokumentacija, a iz nje se automatski dobija:


Program za knjigovodstvoNalog za glavnu knjigu

PDV evidencijaPDV evidencija

IzveštajiIzveštaji


Nad jedinstvenom bazom podataka mogu se voditi podaci za više pravnih lica. Sistem je višekorisnički, što znači da podacima istovremeno pristupa više korisnika iz lokalne mreže. U dobro poznatom Windows okruženju podržan je višeprogramski rad, a korisnici preko palete poslova jednostavno biraju sa kojim programom trenutno rade.

Profit Soft poslovni sistem realizovan je licenciranim alatima firme Microsoft, u klijent server arhitekturi. Na strani servera je sistem za upravljanje bazom podataka Microsoft SQL Server.

Na ispod navedenom linku možete preuzeti detaljan opis Profit Soft poslovnog informacionog sistema.